gnome-on-swing-chair-1503441

kabouter feestje

Bij dit kabouter kinderfeestje zal het de kinderen aan niets ontbreken.
Er wordt veel geknutseld en de kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten.
Er worden spelletjes gespeeld, zowel binnen als buiten. Ook het eten en drinken zijn aangepast aan het thema kabouters!

Informatie

35 per uur
  • Tijdsduur: max. 3 uur
  • Materaal: Inbegrepen
  • Max. aantal personen: 8
Nieuw

Wat vinden anderen van dit kabouterfeestje?

Joy Yoga
Joy Yoga
Read More
Het boerderijfeestje was in 1 woord geweldig. Ik heb hele positieve reacties gehad en na afloop berichtjes van ouders dat de kinderen het zo leuk hebben gehad.
Mevrouw Ooievaar
Mevrouw Ooievaar
Read More
We hebben een heerlijk prinsessenfeest gehad! De jarige vond het eerst een beetje te spannend allemaal, maar gelukkig draaide ze bij, zodat ze zelf ook heeft genoten van haar feestje. De meiden vonden het verhaal en de spelletjes erg leuk. De tip om met marshmallows prinsessencakejes te maken als traktatie was heel leuk. Dit heb ik de dag van tevoren samen met mijn dochtertjes gedaan. Ze vonden het erg leuk om ze te maken en ze vielen ook goed in de smaak op het feestje. Dank je wel!
Meneer de Uil
Meneer de Uil
Read More
Het was een heel geslaagd voetbalfeestje! De spullen waren echt heel leuk en de jongens genoten volop. Ik vond een hele goede doos vol spullen en heeft zeker de stress uit het feestje gehaald. De doos zelf was wat verouderd en de goaltjes waren klein, maar kan niet anders met verzending. Verder was het heel fijn en ik zal zeker volgend jaar weer bij Kids & Fun op de site kijken.
Mevrouw de Jong
Mevrouw de Jong
Read More
De meiden vonden het zeemeerminfeest fantastisch. Erg veel en leuke spullen voor een heerlijk themafeestje thuis. Zeker voor herhaling vatbaar.
Previous
Next